ALB | ENG

PROCEDURA MINI INVASIVE – PORT A CATH KATETER

Port-a- cath është një pajisje që vendoset nën lëkurë, në kraharor dhe lidhet me anë të një kateteri me enët e mëdha të gjakut, siç është vena cava superior, apo jugulare. Ajo vendoset gjatë një procedure kirurgjikale në anestezi lokale, apo sedacioni koshient.

Kjo pajisje shërben për të dhënë infuzione intravenoze, hemotransfuzione, kemioterapinë, medikamente të tjera, apo lëndët e kontrastit në imazheri, për skaner apo rezonancë. Gjithashtu, ai shërben si rrugë për marrje analizash gjaku.

Port -a cath mund të qëndrojë i vendosur për një kohë të gjatë (edhe vite) dhe redukton nevojën për shpime të vazhdueshme.

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, ky shërbim ofrohet nga një ekip profesionist dhe multi-disiplinar.

Ju mirëpresim!

Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.