ALB | ENG

Prenotoni viziten tuaj Angiologjike

Prenotoni viziten tuaj Angiologjike me Prof Dr. Edmond Kapedani

1. Trajtimi kompleks i variceve te gjymtyreve
2. Diagnoza dhe trajtimi kompleks i Trombozave Venoze
3 Trajtimi kompleks i Semundjeve te Arterieve
4. Doppler CW
5. Trajtimi kompleks i Kembes Diabetike
6. Trajtimi kompleks i Edemave te Gjymtyreve

Të kujdesemi për një trup të shëndetshëm dhe pamje të bukur!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.