ALB | ENG

POLIAMBULANCA ATË LUIGJI MONTI – BIOPSIA TRU CUT

Tru-cut Biopsi është një procedurë nën modalitet ekografi, e cila kryhet nën anestezi lokale për të marrë disa qeliza nga formacione të dyshimta në gjëndrën e gjirit, përmes një shiringe automatike.

Pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti kjo procedurë realizohet nga Mjeku Kirurg, Dr. Eliot Çule nën drejtimin ekografik të Mjekut Imazherist, Dr. Edmond Nica.

Stafi mjekësor multidisiplinar dhe me përvojë i Poliambulancës Atë Luigji Monti mundëson ndjekje në spektër të plotë të patologjive të gjirit duke nisur nga diagnostikimi e deri tek trajtimi kirurgjikal si edhe biopsia tru-cut.

Na kontaktoni:
Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.