ALB | ENG

PATOLOGJITË NË POLIAMBULANCËN ATË LUIGJI MONTI

Mjekësia Interne, është një degë shumë e gjerë e mjekësisë, e cila merret me diagnostikimin
dhe trajtimin e patologjive të ndryshme dhe komplekse nga këndvështrimi mjekësor, në
krahasim me trajtimin e patologjive më strikte kirurgjikale.
Midis sëmundjeve të trajtuara më së shpeshti nga mjeku internist/ i përgjithshëm janë:

  • çrregullime të mëlçisë
  • çrregullime metabolike, hormonale dhe imune
  • infeksionet
  • sëmundjet kardiovaskulare
  • sëmundjet që prekin mushkëritë
  • sëmundjet e veshkave
  • sëmundjet e gjakut
  • sëmundjet gastrointestinale
  • tumoret


Rezervoni vizitën tuaj me stafin mjekësor multidisiplinar dhe me përvojë të Poliambulancës Atë
Luigji Monti!
Na kontaktoni:
Poliambulanca Atë Luigji Monti Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.