ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Mushkërive

Paketë për kontrollin e mushkërive për pacientë me sëmundje kronike ose me simptoma akute pneumologjike. Për pacientët me sëmundje kronike këshillohet kontrolli 1 deri në 2 herë në vit sipas gjendjes. Paketa e Kontrollit të Mushkërive kushton 5000 lekë.

Paketa e Kontrollit Bazë të Mushkërive

Paketë për kontrollin e mushkërive për pacientë me sëmundje kronike ose me simptoma akute pneumologjike. Për pacientët me sëmundje kronike këshillohet kontrolli 1 deri në 2 herë në vit sipas gjendjes. Paketa e Kontrollit Bazë të Mushkërive kushton 3000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.