ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Gjirit 3

Rekomandohet për cdo paciente, tek e cila janë evidentuar formacione te dyshimta në gjendrën e gjirit, për të cilat është e nevojshme Tru-Cut biopsy. Paketa e Kontrollit të Gjirit 3 kushton 20800 lekë.

Paketa e Kontrollit të Gjirit 2

Rekomandohet për cdo paciente që ka shqetësime ose vëren ndryshime në gjendrën e gjirit. Mund të përfitojë nga paketa sa herë ka shqetësime ose mund të bëjë ndjekje periodike cdo 1 vit. Paketa e Kontrollit të Gjirit 2 kushton 6400 lekë.

Paketa e Kontrollit të Gjirit 1

Diagnostikimi i kancerit të gjirit në fazë të hershme. Rekomandohet për gratë e moshës mbi 40 vjec.Këshillohet kryerja cdo 12 – 18 muaj në varësi të specifikave të individit. Paketa e Kontrollit të Gjirit 1 kushton 8900 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.