ALB | ENG

Paketa e Apnesë Nokturne 1

Apnea nokturne, apo pauzat në fry­mëmarrje gjatë natës, mund të jenë rezultat i një sërë sëmundjesh, si: po­lipet apo mishi i huaj në hundë, devi­acionet e hundës, problemet e noful­lave dhe asimetrisë së tyre, rrugët e ngushta të frymëmarrjes, rritja në pe­shë. Me anë të kësaj pakete mund të diagnostikohen shkaqet e ndryshme të apnesë […]

Paketa e Problemeve të Dëgjimit

Kjo paketë mund të kryhet nga të rri­tur dhe fëmijë mbi 5 vjeç të cilët kanë probleme me dëgjimin. Tek fëmijët që uljet e dëgjimit shkaktohen nga in­feksione persistente të veshëve apo hundës. Në moshat adulte, dëgjimi fillon të bjerë me moshën. Paketa e Problemeve të Dëgjimit kushton 4800 lekë.

Paketa e Problemeve të Zërit

Paketa e Problemeve të Zërit ofrohet për të gjithë pacientët të cilët shfaqin probleme që lidhen me ngjirjen e zërit, kanë kollë të vazhdueshme, vështirësi në gëlltitje apo konsuma­torë të duhanit. Rekomandohet ti nënshtrohen ekzaminimeve të kësaj pakete të gjitha moshat mbi 5 vjeç, por jo vetëm, pavarësisht gjinisë. Paketa e Problemeve të Zërit kushton […]

Paketa Pediatrike ORL – Mishi i Huaj në Hundë

Kjo paketë mund të kryhet nga të gjithë fëmijët mbi moshën 5 vjeç, të cilët kanë vështirësi në frymëmarrje me hundë, frymëmarrje me gojë ha­pur, gërhitje gjatë gjumit. Me anë të kësaj pakete mund të diagnostiko­het prania e mishit të huaj në hundë, apo probleme të tjera të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes. Paketa Pediatrike […]

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.