ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Kardiak 4

Paketa e vlerësimit kardiak dhe enëve të gjakut.Rekomandohet për pacientët me faktorë rreziku kardiak, si: hipertensioni, diabeti, dislipidemite të cilët paraqiten me simptoma të ndryshme, si: dhimbje gjoksi, vështirësi në frymëmarrje, lodhje. Këta pacientë kanë indikacion për një diagnozë më të thelluar nëpërmjet Angio Skanerit Koronar. Paketa e Kontrollit Kardiak 4 kushton 7400 lekë.

Paketa e Kontrollit Kardiak 3

Paketë e përshtatshme për pacientë që kanë nevojë për diagnostikim specific kardiak.Rekomandohet për pacientë me simptoma kardiake të cilët kategorizohen si të përshtatshëm për kryerjen e proves ushtrimore. Paketa në pacientët kronikë rekomandohet 2 herë në vit. Paketa e Kontrollit Kardiak 3 kushton 7800 lekë.

Paketa e kontrollit Kardiak 2

Paketa e kontrollit të faktorëve të riskut. Rekomandohet për pacientë që paraqiten me probleme të shumëfishta, si: yndyrnat e larta, diabeti dhe hipertensioni. Paketa ofron një kontroll të plotë të zemrës si edhe të faktorëve të riskut. Rekomandohet të kryhet të paktën 2 herë në vit ose më shpesh sipas nevojës. Paketa e Kontrollit Kardiak […]

Paketa e kontrollit kardiak 1

Paketa e kontrollit te tensionit. Keshillohet per pacientet qe diagnostifikohen rishtas me hypertension ose ata qe paraqesin vlera te larta te tensionit pavaresisht mjekimit. Rekomandohet te Kryhet te pakten 2 here ne vit. Paketa e kontrollit kardiak 1 kushton 7400 Lekë.

Paketa e Kontrollit Kardiak Bazë

Përfshin ekzaminimet bazë të zemrës dhe mund ta përfitoje cdokush që dëshiron të bëje kontroll. Kjo paketë këshillohet të kryhet periodikisht, 1 deri në 2 herë në vit edhe nga personat e shëndetshëm. Paketa e Kontrollit Kardiak Bazë kushton 5000 Lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.