ALB | ENG

Kontrolli i anemisë

kontrolli i anemise

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin: Kontrolli i anemisë kushton 2100 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.