ALB | ENG

Paketa Perimenopauzale

Perimenopauza është periudha para menopauzës, kur një grua fillon të përjetojë ndryshime apo çrregullime në ciklin menstrual, si dhe simptoma të tjera si: afshe, lodhje ose nervozizëm, dhimbje gjoksi, ndryshim peshe, probleme me përqëndrimin, etj. Këto ndryshime mund të shkaktohen nga luhatjet në prodhimin e hormoneve 5-10 vjet para menstruacioneve te fundit. Rekomandojmë kontrollin nëpërmjet […]

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 3

Paketa Gjinekologjike 3 PAP testi është analizë e qelizave të marra nga qafa e mitrës. Kjo mundëson për të dalluar rrezikun që ka një paciente e cila, në mungesë të vëmendjes mund të përparojë në së­mundje serioze. Mund të mos keni simptoma! Rekomandojmë bërjen e PAP tes­tit një herë në vit, për pacientët në moshë […]

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 2

PAP testi është analizë e qelizave të marra nga qafa e mitrës. Kjo mundëson për të dalluar rrezikun që ka një paciente e cila, në mungesë të vëmendjes mund të përparojë në së­mundje serioze. Mund të mos keni simptoma! Rekomandojmë bërjen e PAP tes­tit një herë në vit, për pacientët në moshë 20-70 vjeç. Përgatitje: […]

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 1

Infeksionet e organeve gjenitale janë një nga tre arsyet më të shpeshta për të cilat shkohet tek mjeku. Ato sho­qërohen me shpesh me simptoma (sekrecione). Në disa raste simptom­atologjia mund të mungojë. Bëni kujdes për shëndetin tuaj! Ju rekomandojmë kontroll periodik për të zbuluar në kohë infeksionin. Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 1 kushton 4800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.