ALB | ENG

Kontrolli Gjinekologjik 2

kontrolli gjinekologjik 2

Kontrolli Gjinekologjik forma më e mirë për parandalimin!Paketa shëndetësore përfshin: Kontrolli Gjinekologjik 2 kushton 7000 lekë.

Kontrolli Gjinekologjik 1

kontrolli gjinekologjik 1

Kontrolli Gjinekologjik forma më e mirë për parandalimin!Paketa shëndetësore përfshin: Kontrolli Gjinekologjik 1 kushton 6300 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.