ALB | ENG

Paketa e Obezitetit

Paketa e obezitetit quhet e tillë, por sigurisht kjo paketë mund të gjej aplikim dhe në çrregullime të tjera të lidhura me ushqyerjen. Kësaj pakete mund t’i nënshtrohen pacientë që vuajnë nga nënpesha/mbipesha/ obeziteti dhe ata që duan të ruajnë një peshë të përshtatshme trupore. Frekuenca e përshkrimit të kësaj pakete do të variojë në […]

Paketa e Komplikimeve të Diabetit

Kjo paketë është e rëndësishme për pacientët që vuajnë nga diabeti pasi përmban kontrollin e plotë të komplikimeve të lidhura me diabetin. Duke diagnostikuar në kohë komplikime të mundshme të diabetit, kontribuohet pozitivisht në rritjen e jetëgjatësisë dhe në përmirësimin e cilësisë së jetesës. U rekomandohet vetëm pacientëve me diabet me frekuencë 1 herë në […]

Paketa e Kontrollit të Diabetit

Kontrolli bazë i çrregullimeve të sheqerit. Rekomandohet për pacientët diabetikë si kontoll periodik, gjithashtu për pacientë të sapo diagnostifikuar. Këshillohet çdo 3 muaj. Paketa e Kontrollit të Diabetit kushton 8200 lekë.

Paketa e Kontrollit të Funksionit të Tiroides

Kontroll bazë i gjendrës tiroide nëpërmjet dozimit të hormoneve qarkulluese dhe vlerësimit te ekostrukturës së tiroides.Rekomandohet në kuadër të simptomave të ndryshme ku dyshohet tiroidja si përgjegjëse, si edhe në pacientë që vuajnë nga patologji kronike në kuadër të kontrollit periodik. Këshillohet cdo 3 deri në 6 muaj sipas gjendjes. Paketa e Kontrollit të Funksionit […]

Paketa e Kontrollit Bazë të Tiroides

Përfshin vlerësimin si strukturor ashtu dhe funksional të tiroides. Është një paketë e nevojshme për të depistuar patologji të panjohura / të njohura më parë të tiroides. Duke realizuar këtë paketë pacienti nuk rrezikon të kryej në struktura të ndryshme, por e nis duke e kompletuar vizitën brenda një strukture. Kjo paketë rekomandohet, së pari […]

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.