ALB | ENG

ORTODONCI – KURS TEORIKO KLINIK TERAPIA FIKSE STRAIGHT-WIRE

Kursi teoriko-klinik i Teknikës Straight-Wire, i drejtohet mjekëve stomatologë që duan t’i dedikohen ortodoncisë dhe atyre që kanë tashmë një përvojë ortodontike nëpërmjet përfitimit të një baze të konsoliduar teorike, të kombinuar me trajtimin klinik të kryer mbi një pacient real.

Në fund të këtij rrugëtimi, pjesëmarrësit do të aftësohen me një teknikë të protokolluar dhe të bazuar në kërkime shkencore e cila më pas do t’i mundësojë të drejtën e qasjes së rasteve klinike në mënyrë rigoroze.

Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj përvoje toriko-praktike të një niveli profesional të lartë. Stafi ynë i relatorëve vjen me një formim akademik Evropian, i specializuar në fushën e ortodoncisë.

Për informacione jeni të lutur të kontaktoni si vijon:
Dr. Yllka Abazi
Cel: +355 68 40 54 554
E-mail: [email protected][email protected]
Adresa: Rr. Dritan Hoxha dhe Rr. Ana Komnena, Tiranë

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.