ALB | ENG

NJOFTIM PUNËSIMI – STAF MJEKËSOR

Në kuadër të zgjerimit të orareve të shërbimeve, Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë planifikon të shtojë numrin e mjekëve specialistë. Për këtë qëllim, ftohen mjekë që kanë dëshirë të bashkëpunojnë me kohë të pjesshme me spitalin tonë që të shprehin interesin pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore.

Specialitetet e kërkuara janë:

 • Kirurgji gjinekologjike
 • Kirurgji urologjike
 • Kirurgji maksilofaciale
 • Kirurgji plastike
 • Kirurgji vaskulare
 • Kirurgji ORL
 • Endokrinologji
 • Reumatologji
 • Onkologji
 • Pneumologji
 • Pediatri
 • Okulistikë
 • Alergologji
 • Dermatologji
 • Gastroenterologji
 • Neurologji
 • Gjinekologji
 • Kardiologji
 • Mjekësi e brendshme
 • Hematologji
 • Nefrologji
 • Infektologji

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të dërgojnë një Curriculum Vitae në adresën: [email protected]

Për sqarime të mëtejshme mund të kërkohet informacion në telefonin: 0693405727

FALEMINDERIT!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.