ALB | ENG

NJOFTIM PUNËSIMI SKZKM – OPERATOR SANITAR

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë hap thirrjen për punësimin e një Operatori Sanitar.

Kriteret që duhet të përmbushin aplikantët renditen, si  më poshtë:

  • Të ketë kryer shkollën e mesme.
  • Diploma e shkollës së lartë përbën prioritet në përzgjedhje.
  • Përvoja të mëparshme pune në pozicionin e operatorit sanitar, kujdestar dhe barrelambajtës.
  • Njohje e gjuhës italiane përbën avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.


Për këtë qëllim, ftohen personat që kanë dëshirë të angazhohen pranë spitalit tonë, të shprehin interesin pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore ose të dërgojnë një Curriculum Vitae në adresën: spitali @skzkm.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.