ALB | ENG

NJOFTIM PUNËSIMI KLINIKA STOMATOLOGJIKE ZKM

NJOFTIM PUNËSIMI
Asistent/e Poltrone

Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë hap thirrjen e punësimit për pozicionin Asistent/e Poltrone. Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë kriteret bazë si më poshtë:
– Diplomë në profilin Asistencë Poltrone/ Infermieri
– Eksperiencë e mëparshme që lidhet me profilin
– Njohje shumë e mirë e gjuhës italiane
– Nivel i lartë në fushën profesionale, seriozitet, profesionalizëm, aftësi të mira komunikimi, empati me pacientët dhe aftësi të punës në grup.

Lutemi të gjithë të interesuarve të informohen për dokumentacionin e plotë dhe të nevojshëm në linkun që vijon:
https://unizkm.al/…/avviso-per-la-selezione-di-un-a…

Kandidatët e interesuar duhet të dorëzojnë kërkesën në adresën e-mail që vijon: [email protected] ,
brenda datës 24.10.2023, ora 17:00 me subjekt Pozicion Punësimi: Asistent/e Poltrone

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.