ALB | ENG

Ndjehuni të rigjallëruar përmes aplikimit të hidroterapisë dhe acquagym!

Kombinimi i përsosur mes dy disiplinave vjen tashmë në Shqipëri, pas zbatimit me sukses edhe në Itali. Kjo disiplinë nuk nënkupton vetëm ushtrime në ujë, apo vetëm terapi në ujë, por është një prerje e artë mes të dyjave duke ju garantuar të:

  • eleminoni toksinat
  • rregulloni posturën
  • rrisni performancën trupore
  • humbisni në peshë
  • reduktoni stresin, pas orëve të gjata para kompjuterit

Klinika jonë është e specializuar për terapitë rehabilituese ndaj metodologjia e fiziofit është e bazuar në shkencë dhe jo thjesht “sport”.
Ndiqni Emanuela Prendi, fizioterapiste pranë klinikës sonë.

Seancat aplikohen në grup dhe individualisht:

  • individuale 2,500 lekë/ora/person
  • grup 1,300 lekë/ora/person
  • Ditët: E martë / E enjte 17.00-18.00 / E shtunë 12.00-13.00

Për informacione dhe rezervime kontatoni:

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.