ALB | ENG

Mamografia

Mamografia është një ekzaminim themelor për parandalimin e kancerit të gjirit pasi është në
gjendje të identifikojë deri në dimensione të vogla.
Kryerja e mamografisë këshillohet, pavarësisht nga prania e simptomave apo rasteve në familje,
tek çdo individ që në moshën 40-vjeçare, pasi ka një rritje të rasteve të kancerit të gjirit në këtë
moshë. Për këtë arsye rekomandohet që çdo grua në këtë moshë të ketë kryer mamografinë e
parë si database.
Frekuenca e kontrolleve të mëvonshme do të varet nga vlerësimi i radiologut dhe shkalla e
densitetit fibroglandular, e cila ndryshon nga subjekti në subjekt.

  • Të gjithë ekzaminimet pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë kryhen përmes aparaturave më moderne diagnostikuese dhe në përputhje me standardet evropiane.
  • Stafi ynë i specializuar i mjekëve radiologë ofron për të gjithë pacientët përkushtimin dhe ekspertizën shumëvjeçare në bashkëpunim dhe me specialitetet e tjera të shërbimit mjekësor.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.