ALB | ENG

LAMTUMIRË KOLEGES VILMA SOPI

Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë i jep lamtumirën sot infermieres Vilma Sopi (Pinari), e cila ndërroi jetë ditën e martë, në datën 20 shtator 2022, pas një sëmundje të mundimshme prej thuajse një viti.

Vilma ishte infermierja e parë e Poliambulancës “Atë Luigji Monti” dhe ka punuar për rreth 30 vite me profesionalizëm dhe përkushtim. Ajo nuk është më midis nesh, por jeton çdo ditë me ne. Mirësia dhe buzëqeshja e saj është shpresë për të gjithë të sëmurët të cilëve i përkushtoi jetën, për kolegët dhe miqtë e saj, për familjen e saj, sepse njerëzit që dinë jetojnë jetën në shërbim të të tjerëve, nuk vdesin.

Mirënjohje dhe respekt e dashur Vilma, për atë që ishe dhe mbete: fisnike, e përkushtuar, e palodhur, kolege dhe shoqe e mrekullueshme! U prehsh në paqe!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.