ALB | ENG

INFORMACION MBI GARËN E VOGËLUSHËVE PËR VIZATIMIN MË TË BUKUR

Lajm i bukur, për gjithë vogëlushët nga mosha 8- 12 vjeç, të cilët kanë nevojë për një trajtim ortodontik.

Ftojmë të gjithë vogëlushët  nga mosha 8- 12 vjeç, të bëhen pjesë e “garës” për  vizatimin më të bukur me temë:  “Dhëmbët e mi të vegjël dhe kujdesi për ta”.

Vogëlushi që merr më shumë pëlqime në vizatimin e tij, do  të përfitojë si dhuratë nga klinika jonë aparatin për drejtimin e dhëmbëve.

Mos harroni të ftoni gjithë të dashurit tuaj të bëhen ndjekës të faqes sonë përpara se t’i bëjnë “LIKE “vizatimit !😊Detajet e proçesit si më poshtë:

PJESËMARRËSIT.

Në aktivitet përfshihen fëmijët e nga mosha 8 deri në 12 vjeç.

PROÇESI

  • Vogëlushët duhet të bëjnë vizatimin dhe të vendosin emrin në fund të tij!
  • Vizatiminmund ta dërgoni në :
  • email:[email protected]
  • në inbox
  • në klinikën tonë

AFATET

  • Afati fundit i dërgimit të vizatimit do të jetë data 20 Prill.
  • Data e postimit të vizatimeve në faqen tonë do të jetë data 21 Prill.
  • Vizatimet do të qëndrojnë të postuar deri më datë 30 Prill .
  • Personat që do t’i bëjnë LIKE vizatimit duhet më parë t’i bëjnë like faqes sonë.

SHPALLJA E FITUESIT

Që nga moment i shpalljes së vizatimit fitues, vogëlushi ka të drejtë të vijë pranë klinikës sonë, për një konsultë falas dhe për të përfituar aparatin dhuratë, deri në fund të muajit Qershor 2021.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.