ALB | ENG

Kursi “Terapia Fikse Straight-Wire”

Ky trajnim vjen si bashkëpunim i OrthoMasterCourses dhe Klinikës Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë.

Trajnimi i drejtohet mjekëve stomatologë që duan t’i dedikohen ortodoncisë, si dhe atyre që kanë tashmë një përvojë ortodontike nëpërmjet përfitimit të një baze të konsoliduar teorike, të kombinuar me trajtimin klinik të kryer mbi një pacient real. 

Kursi “Terapia Fikse Straight-Wire” përbëhet nga 12 module dhe sapo përmbylli me sukses Takimin VII të tij.

Stafi i relatorëve ka formim akademik Evropian, i specializuar në fushën e ortodoncisë.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.