ALB | ENG

KURSI TEORIKO-PRAKTIK TRAJTIMI I PATOLOGJIVE VERTEBRALE SIPAS MAIGNE

Ka përfunduar në dt. 25.02.2023, zhvillimi i kursit teoriko-praktik të fizioterapisë me relator Docent Ennio Spadini, mbi tajtimin e patologjive vertebrale sipas Maigne.
Në përfundim pjesëmarrësit janë pajisur me një certifikatë, pamje nga e cila po shikoni dhe në foto.
U urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!
Klinika e Fizioterapisë dhe stafi i saj profesional, ju mirëpret në organizimin e kurseve të tjera teoriko-praktike me relatorë dhe profesorë nga Italia dhe vende të tjera.

Rruga Ana Komnena, Nr. 74, 1023 Tiranë
Tel: + 355 4 2273296
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.