ALB | ENG

Kursi Taping Neuromuscolare (NMT) Modul 1-2

Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon kursin Taping Neuromuscolare.

Nën drejtimin e Docentit David Blow, themelues i Neuromuscular Taping Institute (NMT).

Kursi do të zhvillohet në data 18-19-20-21 Nëntor, 2021 pranë ambienteve tona.

Objektivat e kursit:

  • Përfitoni aftësitë bazë dhe të avancuara në përdorimin e Taping Neuromuscolare, në rehabilitim në vend dhe trajnim interaktiv.
  • Përfitoni aftësi manuale dhe teknike në përdorimin e Taping Neuromuscolare në fushën e rehabilitimit fizik.

Certifikim i njohur në nivel ndërkombëtar.

Workbook dhe gërshërët që do të përdoren gjatë kursit, dhuratë!

Për më shumë informacione si dhe për procedurën e regjistrimit jeni të lutur të kontaktoni Dr. Françesko Çomeni në numrin: +355 67 57 75 115

Vende të limituara pjesëmarrje!

 

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.