ALB | ENG

KONSULTA FALAS 1-31 MARS, 2023

KONSULTOHU FALAS PRANË SPITALIT KATOLIK ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË

Konsultat do të vijojnë përgjatë muajit Mars, 2023 për specialitetet:

  • MJEKËSI INTERNE
  • REUMATOLOGJI
  • ENDOKRINOLOGJI
  • GJINEKOLOGJI

Oferta është e vlefshme për periudhën: 01-31 Mars, 2023.

Prenoto tani:

Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.