ALB | ENG

KONSULTA FALAS 1-31 DHJETOR, 2022

NJOFTIM

Në përmbushje të misionit të tij dedikuar shëndetit, Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë dhe specialistët e shërbimeve kryesore të tij kanë krijuar mundësi për konsulta të specializuara shëndetësore FALAS, për të gjithë qytetarët që kanë nevojë.

Për marrjen e këtij shërbimi të gjithë qytetarët janë të lutur vetëm të kryejnë konfirmimin e orarit të konsultës përmes kontakteve tona si më poshtë:

Telefoni fiks: +355 445 05 004

Aplikacioni WhatsApp: +355 69 70 77 550

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë gjen rastin të ftojë të gjithë ata që kanë nevojë për një konsultë profesionale që të përfitojnë nga kjo ofertë jo e zakonshme.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.