ALB | ENG

KONFERENCA KOMBETARE E SHKENCAVE MJEKESORE 2024

Në datat 10-12 Maj 2024 u mbajt Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore,

e cila ka për qëllim prurjen e të rejave më të fundit nga kërkimet shkencore në fushën e mjekësisë dhe promovimin e tyre në vend.

Në këtë konferencë Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë u përfaqësua nga Dr. Françeska Vinjolli, e cila referoi me temën “Anomalitë Dentare dhe menaxhimi i tyre ortodontik”.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.