ALB | ENG

KLINIKAT FIZIOTERAPI & STOMATOLOGJI
ORARET GUSHT, 2023

KLINIKA E FIZIOTERAPISË

Të nderuar pacientë dhe vizitorë.
Ju informojmë se Klinika e Fizioterapisë do të qëndrojë e mbyllur gjatë periudhës: 14-27 Gusht, 2023
Puna do të nisë normalisht nga data 28 Gusht, 2023.

Jeni të lutur të organizoheni për vizitat dhe konsultat tuaja duke iu referuar këtij kalendari.
Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Ju mund të rezervoni sipas kontakteve më poshtë:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74, 1023 Tiranë
Tel: + 355 4 2273296
E-mail: [email protected]


KLINIKA E STOMATOLOGJISË

Të nderuar pacientë dhe vizitorë.
Ju informojmë se gjatë muajit gusht Klinika e Stomatologjisë do të ofrojë shërbimet sipas orarit:
09:00-18:00
E hënë-E premte

Jeni të lutur të organizoheni për vizitat dhe konsultat tuaja duke iu referuar këtij kalendari.
Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Ju mund të rezervoni sipas kontakteve më poshtë:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74, 1023 Tiranë 
Tel: +355 4 22 73 294
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.