ALB | ENG

KIRURGJIA MAXILLO-FACIALE
KONSULTA NËN GUIDËN E PROF. SANDRO PELO

Pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë keni mundësinë të merrni shërbim të specializuar të Kirurgjisë Maxillo-Faciale. Ky repart ka në dispozicion mjekë të nivelit Evropian, të cilët janë ndër figurat më në zë të mjekësisë Italiane, në këtë fushë.

Këtë javë deri në datën 17.11.2023, mund të kryeni vizita me mjekët pranë shërbimit të këtij reparti, nën guidën e vyer të Prof. Sandro Pelo, Kirurg Maxillo-Facial.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Hyrja e Spitalit: Selia qëndrore, Rr. Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.