ALB | ENG

KIRURGJIA MAXILLO-FACIALE KONSULTA DHE NDËRHYRJE ME DR. GIANLUCA NICOLAI

Përgjatë datave 4-5 Tetor, pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, do të keni mundësi të kryeni vizita dhe ndërhyrje në fushën e kirurgjisë Maxillo-Faciale me një prej ekspertëve tanë italianë të kësaj fushe.
Dr. Gianluca Nicolai është një vlerë e shtuar profesionale në këtë departament, falë eksperiencës dhe ekspertizës së tij në fushën e Keqformimeve Cranio Maxillo-Faciale dhe në Kirurgjinë Plastike e Estetike të Distrektit Facial brenda dhe jashtë vendit dhe mbi 90 punime shkencore.
Pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ju ofrohet cikli i plotë i shërbimeve që nga konsulta, diagnostikim, trajtim, ndërhyrje dhe rehabilitim.

Për prenotime:
Rr. Dritan Hoxha, hyrja pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.