ALB | ENG

Kirurgji Maksilo-faciale

Shërbimi i kirurgjisë maksilofaciale në qendrën Spitalore “Zoja e Këshillit të Mirë” zë fill që në vitin 2006, aplikuar fillimisht nga profesorët universitarë të cilët vinin nga spitalet më në zë të Italisë.

Kirurgjia-Maksilofaciale mbulon patologjitë si:

  •  Anomalitë dento-skeletrike,
  •  Keqformimet dentare dhe skeletrore, në pacientë të rinj deri tek pacientët e moshave të avancuara.

Gjithashtu parandalon dhe trajton patologjitë tumorale kokë-qafë.

Jo pak e rëndësishme është dhe pjesa e kirurgjisë estetike mbi fytyrën, kirurgji e cila prej vitesh aplikohet në Qendrën Spitalore “Zoja e Këshillit të Mirë”. Shërbimi i kirurgjisë maksilo-faciale ka marrë pozita të rëndësishme edhe si rezultat i kontributit të ekipit tejet profesional të ortodoncisë dhe anestezisë që mundëson trajtime në regjime ditore, duke i mundësuar pacientëve zgjidhje të shpejta dhe pa problematika të theksuara.[/fusion_text]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.