ALB | ENG

KABINETI I ENDOSKOPISE – STERILIZIMI

Kabineti i endoskopisë në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ofron të gjithë kushtet për kryerjen e ekzaminimeve endoskopike sipas standardeve më të larta.

Sterilizimi i paisjeve endoskopike është një element thelbësor në procesin e ekzaminimit.

Sterilizimi është një proces që përdoret për të eliminuar të gjithë mikrobet dhe për të siguruar që pajisja të jetë e pastër dhe e sigurt për përdorim.

Sterilizimi i paisjeve endoskopike në kabinetin tonë bëhet pas çdo ekzaminimi dhe nëpërmjet aparaturave moderne duke respektuar të gjithë standardet e dezinfektimit korrekt.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.