ALB | ENG

Inflamacionet akute të tendinave  

Tendinat janë të formuara nga një ind lidhor, elastik dhe shumë rezistent që kane funksion të përçojnë në kockë forcën e krijuar nga muskuli.

Inflamacioni i tendinave (tentiniti) mund të vijë si pasojë e:

  1. Lëndimeve direkte mbi një ose disa tendina të caktuara
  2. ⁠Tërheqja në mënyrë të shpejtë dhe të forte e një muskuli
  3. ⁠Mbipërdorimi


Fizioterapia ju vjen në ndihmë nëpërmjet aparaturave anti inflamatore si:

  • Tecar therapy,
  • Laser YAG,
  • Shock wave,

duke dhëne rezultate efikase.

Ekipi ynë ekselent i fizioterapistëve do të kujdeset për të gjithë rrugëtimin e pacientëve drejt përmirësimit dhe kurimit final të tyre.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.