ALB | ENG

HIPERTENSIONI ARTERIAL SKZKM PREZANTOHET NË KONGRESIN KOMBËTAR TË SHKENCAVE MJEKËSORE

Në datat 5-7 Maj është zhvilluar Kongresi i 11 Kombëtar i Shkencave Mjekësore ku është prezantuar nga Dr. Eva Duraku, Mjeke Kardiologe, Koordinatore e Sëmundjeve të Brendshme pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë studimi: Fibrilacioni atrial dhe Aldosteronizmi primar- një Meta analizë.

Studimi në fjalë është pjesë e fushës kërkimore të Dr. Evës dhe ekipit të Qendrës së Hipertensionit Arterial Sekondar dhe Rezistent.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ofron shërbim ekselent për pacientët me Hipertension Arterial, i cili është faktori më i rëndësishëm për zhvillimin e Sëmundjeve Kardio-vaskulare.

Ju mirëpresim!

Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.