ALB | ENG

GJINEKOLOGJI – KOLPOSKOPIA 

Kolposkopia është një ekzaminim i cili mundëson vlerësimin e siperfaqes së qafës së mitrës, me anë të një mikroskopi (i quajtur kolposkop) dhe dy solucioneve standarte: acidit acetic dhe Lugol.

Është një metodë diagnostike e cila shërben për zbulimin e:

  • Ndryshimeve prekanceroze dhe kanceroze të qafës së mitrës
  • Shenjat e infeksionit me HPV, i cili rrit rrezikun e kancerit të qafës së mitrës
  • Patologjive të tjera: ektopi, erozione, polipe, cervicite apo ndryshimet e shkaktuara gjatë shtatzënisë.

Gjithashtu gjatë kolposkopisë lokalizojmë me saktësi vendndodhjen e zonave të dyshimta, nga ku mund të merret biopsi për ekzaminime të mëtejshme.
Ky shërbim ofrohet pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë nga Dr. Arbesa Qinami, Mjeke Obstetër-Gjinekologe.

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Hyrja e Spitalit: Selia qëndrore, Rr. Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.