ALB | ENG

GJINEKOLOGJI – KËSHILLIMI PREKONCEPSIONAL

Këshillimi Prekoncepsional

Parandalimi ka një përparësi të pa diskutueshme ndaj trajtimit.

Në këtë kontekst në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë mundësohet paketa e këshillimit prekoncepsional si dhe disa ekzaminime të nevojshme rutinore përpara se të nisni një shtatëzani si: analizat e gjakut, sekrecionet vaginale, analizat e urinës, EKO.

Nëse gjatëkonsultës verehen probleme të mundshme do t’ju rekomandohen dhe ekzaminime më specifike.

Ju mirëpresim së bashku me partnerin, pasi ne mendojmë që ai do të jetë për ju një mbështetje më e sigurt në këtë rrugëtim.

Stafi ynë i shërbimit të gjinekologjisë do t’ju ofrojë eksperiencën dhe këshillimin bazuar në veçoritë tuaja, lidhur me:

  • mbarevajtjen e shtatëzanisë,
  • lindjes,
  • lehonisë,

Këshillimi prekoncepsional është veçanërisht i vlefshëm tek pacientet:

  1. Për herë të parë,
  2. Që kanë pasur probleme me shtatëzënitë e kaluara,
  3. Që bartin ndonjë sëmundje e cila mund të rëndohet gjatë shtaëtzëenisë, apo kompromenton shendetin fetal.

Ju mirëpresim për konsulta dhe ekzaminime.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.