ALB | ENG

Fizioterapia për pacientët me simptoma Post-Covid 19.

Fizioterapistët tanë këshillojnë fort terapitë ushtrimore për problemet që vërehet se lë pas COVID-19 .  Disa pacientë, pasi kalojnë COVID-19 mund të kenë simptoma që mund të zgjasin me javë apo edhe muaj pas shërimit nga sëmundja akute.

Sipas utoriteteve të shëndetit kudo në botë simptomat afatgjata të raportuara përfshijnë:

  • Lodhje
  • Gulçim
  • Kollitje
  • Dhimbje të kyçeve
  • Dhimbje gjoksi

Qendra jonë e fizioterapisë do të jetë në dispozicionin tuaj për konsulta e terapi individuale për çdo rast.

Prenotoni online takimin tuaj ose na telefononi.

 

 

Fizioterapia për pacientët me simptoma Post-Covid 19.

Fizioterapistët tanë këshillojnë fort terapitë ushtrimore për problemet që vërehet se lë pas COVID-19 . Disa pacientë pasi kalojnë COVID-19, mund të kenë simptoma që mund të zgjasin me javë apo edhe muaj pas shërimit nga sëmundja akute.

Sipas autoriteteve të shëndetit kudo në botë simptomat afatgjata të raportuara përfshijnë:

Lodhje
Gulçim
Kollitje
Dhimbje të kyçeve
Dhimbje gjoksi

Qendra jonë e fizioterapisë do të jetë në dispozicionin tuaj për konsulta e terapi individuale për çdo rast.

Prenotoni oline takimin tuaj ose na telefononi
? Prenotoni online: https://fzkm.org/lini-nje-takim/

☎️ + 355 4 2273296

Ju presim!

Adresa: .?Rruga “Dritan Hoxha”, Laprakë-Tiranë
?http://www.fzkm.org/

Posted by Qendra Spitalore “Zoja e Kёshillit tё Mirё” Poliambulanca At Luigji Monti on Wednesday, February 3, 2021

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.