ALB | ENG

Epilimi me lazer

Epilimi me laser është një procedurë mjekësore që përdor një rreze të përqendruar drite (lazer) për të eleminuar qimet në mënyrë të përhershme.

Para procedurës, zona që do të trajtohet pastrohet dhe mund të aplikohet një xhel ftohës për të rritur rehatinë dhe për të mbrojtur lëkurën.
Procedura e epilimit me lazer është pa dhimbje dhe shumica e pacientëve e përshkruajnë ndjesinë si një pickim i lehtë.
Pas trajtimit, mund të përjetoni një skuqje ose acarim të lehtë në zonën e trajtuar, e cila zhduket brenda disa orëve.
Për heqjen fillestare të qimeve nevojiten disa seanca me lazer dhe më vonë mund te bëhen seanca trajtimi mirëmbajtjeje.
Disa nga arsyet pse duhet të zgjidhni epilimin me lazer janë:

  • është i shpejtë dhe me efekt të përhershëm
  • kurseni para
  • mund të kryhet në të gjithë trupin


Në Poliambulancën Atë Luigji Monti Epilimi bëhet nëpërmjet valës Alexandrite dhe Nd-Yag, metodë e cila është e shpejtë, pa dhimbje dhe efektive për tipe të ndryshme të lëkurës dhe qimeve.

Prenotoni konsultën tuaj pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.