ALB | ENG

Dita Ndërkombëtare e Radiologjisë

Inovacioni i vazhdueshëm në fushën e radiologjisë ka revolucionarizuar mjekësinë moderne dhe ka prodhuar kapërcime të mëdha teknologjike që mundësojnë përkujdesje më të mirë për pacientët. Këto inovacione gjithashtu kanë bërë të mundur që përmes radiologjisë të shpëtohen jetët e shumë njerëzve.

Struktura jonë shëndetësore është përkushtuar prej vitesh në fushën e radiologjisë duke u zhvilluar si në aspektin teknologjik me aparaturat më moderne, ashtu dhe në stafin mjekësor;
si pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti ashtu edhe pranë Stapitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Në këtë ditë ne falenderojme stafin tonë mjekësor të radiologjisë, mjekë të përkushtuar ndaj punës dhe pacientëve.

Ju mirëpresim pranë ambjenteve tona.
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

#SpitaliKatolik#Medicine#Healthcare#Humanity#DedikuarShëndetit#ZojaeKëshillitTëMirë#Radiologji

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.