ALB | ENG

DITA BOTËRORE E TË SËMURËVE – MESAZHI NGA PAPA FRANÇEKSO

Njoftojmë se me rastin e Ditës Botërore të Sëmurëve, ditën e premte, datë 10.02.2023, ora 12:00 do të mbahet mesha dhe përcjellja e mesazhit të Shenjtërisë së Tij Papa Françesko.

Mesha do të mbahet pranë Kapelës së Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.