ALB | ENG

DITA BOTËRORE E MJEKËVE

Shprehim mirënjohjen tonë për shëruesit, heronjtë, kujdestarët e shëndetit. Gëzuar Ditën Botërore të Mjekëve, atyre që i përkushtohen pa u lodhur kujdesit për të tjerët, shpëtimit të jetëve dhe sjelljes së shpresës për shpirtra të panumërt.

Një falenderim  i veçantë për angazhimin dhe përkushtimin e palëkundur të gjithë mjekëve të Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, të cilët janë gjithmonë në gatishmëri të çdo pacienti.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.