ALB | ENG

CEREMONIA E NGUSHËLLIMIT PËR PAPA EMERITUS BENEDIKT XVI

NJOFTIM:
CEREMONIA E NGUSHËLLIMIT PËR PAPA EMERITUS BENEDIKT XVI

Të nderuar miq,

Për të gjithë ata që dëshirojnë që të shprehin ngushëllime dhe nderimet me rastin e kalimit në amshim të PAPA EMERITUS BENEDIKT XVI, po ndajmë këtu njoftimin publik të Nunciaturës Apostolike të Selisë së Shejtë në Tiranë, e cila do të hapë dyert e saj në datat 4 dhe 5 janar në orarët e mëposhtëm:

Paradite 10:00-12:00

Pasdite 14:00-16:00

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.