ALB | ENG

Bejeni lekuren tuaj gati per veren.

Ju mirepresim ne farmacine Idial me date 31 maj ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

Shume oferta dhe surpriza ju presin!
Check up i lekures se fytyres falas (hidratim, yndyre, elasticitet, ph).
Zbritje deri ne 20% per produkte si AVENE, DUCRAY, A-DERMA, GALENIC, KLORANE.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.