ALB | ENG

Paketa Screening i Tiroides

Screening I Tiroides përfshin analizat laboratorike që shërbejnë për eksplorimin e funksionit endokrin të gjendrës tiroide, e cila rekomandohet të bëhet cdo vit tek individët që nuk vuajnë nga patologji të gjendrës tiroide.

  • TSH
  • FT4
  • ANTO TPO

Paketa Screening i Tiroides kushton 3500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.