ALB | ENG

Paketa e Vizitave të Kombinuara

Rekomandohet për çdo pacient që ka dhimbje barku, nauze, të vjella, çrregullime dispeptike, çrregullime të defekimit. Mund të përfitojë nga paketa sa herë ka shqetësime ose kontroll periodike çdo vit.

  • VIZITË KIRURGU
  • VIZITË ONKOLOGU
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Vizitave të Kombinuara kushton 5500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.