ALB | ENG

Paketa e Mirëqenies së Grave

Kontrolli i shëndetit të grave. Re­komandohet 1 herë në vit ose më shpesh në varësi të gjendjes.

  • VIZITË GJINEKOLOGU
  • MAMMOGRAFIA
  • EKO GJIRI
  • PAP TEST

Paketa e Mirëqenies së Grave kushton 6500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.