ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 3

Paketa bazë e kontrollit të sëmund­jeve të zorrës së trashë. Rekoman­dohet të kryhet tek të gjithë indi­vidët asimptomatike mbi 45 vjeç për screening, si dhe në të gjithë individët me simptoma apo me trashëgimi familjare për kancerin kolorektal. Kjo paketë ka një rol të rëndësishëm në parandalimin e kancerit të zorrës së trashë apo në diagnostikimin në faza të hershme të sëmundjes.

  • KOLONOSKOPI
  • FECE PARAZIT
  • VIZITE GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 3 kushton 12000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.