ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 2

Rekomandohet për çdo pacient me çrregullime të regjionit anal, si hemor­roide, fisura anale, fistula anale, hem­orragji me gjak të pastër në defekim. Mund të përfitojë nga paketa sa herë ka këto shqetësime.

  • SIGMOIDOSKOPI
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU
  • VIZITË KIRURGU

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 2 kushton 10000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.