ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 1

Rekomandohet për çdo pacient me çrregullime të defekimit, defekim me gjak, vështirësi në defekim, dhimbje të barkut me origjinë të panjohur.

  • KOLONOSKOPI
  • VIZITE GASTROHEPATOLOGU
  • VIZITE KIRURGU

Paketa e Kontrollit të Zorrës së Trashë 1 kushton 13000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.