ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Stomakut 1

Paketë bazë diagnostike e patologjive të pjesës së sipërme të traktit digjestiv. Rekomandohet të kryhet nga individët e të gjitha grupmoshave, tek pacientët simptomatik, te asimptomatikët për screening, si dhe në rastet me familiaritet për patologji digjestive.

  • FIBROGASTROSKOPI
  • FEÇE HELICOBAKTERPYLORI ANTIGEN
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Kontrollit të Stomakut 1 kushton 10000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.