ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Sportistëve

Paketë e vlerësimit për Sportistë që marrin pjesë në sporte kompetitive ose rekreative.

Rekomandohet të paktën 1 herë në vit.

 • EKG
 • VIZITË KARDIOLOGU
 • EKO KARDIAKE
 • GJAK KOMPLET
 • ERITROSEDIMENT
 • GLICEMI
 • ALT
 • AST
 • BILIRUBINË TOTALE
 • UREA
 • KREATININE
 • URINË KOMPLET

Paketa e Kontrollit të Sportistëve kushton 7000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.